Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Érintésvédelem

Az áramütés elleni védelem (érintésvédelem) célja: az elektromos, vagy nem elektromos berendezések érinthető részei meghibásodás, vagy üzemszerű működés közben ne kerülhessenek feszültség alá.

Kevésbé szárazan fogalmazva: pl egy kávéfőző fém részei a kávéfőző fűtőbetétjének meghibásodása esetén feszültség alá kerülhetnek (rázhatnak), ha a kávéfőző érintésvédelme nem megfelelő. Ha a kávéfőző érintésvédelme (földelése) megfelelő akkor a fűtőbetét testzárlata esetén lekapcsol a kismegszakító, tehát az érintésvédelmi rendszer megóvott valakit egyáramütéstől. Az érintésvédelemhez tartozik az EPH is.

Szabvány: MSZ 4851

Gyakoriság: 3 vagy 6 évente (épület típusától függően)

erintesvedelem

Villámvédelem

 A villámvédelmi felülvizsgálat és minősítése, amit villámvédelmi jegyzőkönyv tartalmaz, a mindenkór hatályban lévő (OTSZ) Országos Tűzvédelmi Szabályzat rendelkezik. A villámvédelmi vizsgálatot a villámhárító berendezés kivitelezésekor érvényben lévő szabványok, rendeleteknek megfelelően végezzük.

Az utóbbi években jelentős mértékben növekedett a villámok által az elektronikus berendezésekben okozott károk száma. Ennek oka, hogy egyre több elektronikus készüléket és rendszert használunk. Ráadásul ezek között egyre több a kis feszültségről működő áramkörök száma. Emiatt mind magánházakban, mind társasházakban, mind ipari létesítményekben jelentősen nőtt a villámvédelem jelentősége.

Szabvány: MSZ EN 62305

Gyakoriság: 3 vagy 6 évente (tűzveszélyességi osztályzattól függően)

villamvedelem

Épületvillamosság kiépítése

Vállaljuk irodaházak, hotelek, közhasznú épületek, társasházak elektromos hálózatának teljes kiépítését. Teljes kivitelezést vállalunk építéssel és a szükséges jegyzőkönyvek elkészítésével.

- Kábelezés

- Érintésvédelem

- Tűzvédelem

- Villámvédelem,

- Szerelvényezés

- Világítás kiépítés

office

Barrisol fólia tervezés + építés

Bármilyen 2D és 3D világítás design elérhető a Barrisol fóliával. Nagyon kevés cég foglalkozik illetve van tapasztalata ezzel a típusú fólia világítással, ezért előnyben vagyunk a versenytársakkal szemben.

Rendszeresen kérik megrendelőink ezt a típusú megoldást, hogy természetes fényt érjenek el kiváló design-al rendelkező világítási technológiával.

 

 

 

barrisol